Kulturë

Lamtumirë e Dashura Adelë! Theve Tabu Por s’të Vlerësuan Aq Sa Meritoje

Ndjej një mal me fjalë sipër gjoksit për këtë vajzë që iku kështu papritur dhe…

Rudina Xhungës: Përse e nënvlerësoni Durrësin?

Si shqiptare që jeton jashtë dhe larg Shqipërisë, por që ndjek me vëmendje zhvillimet në…

Do Kthehesha në Shqipëri Nëse…

…ishte e mbushur me njerëz të bukur në shpirt.  Ky vend aq i bukur ka…

Hold on, not yet Spring: The Old Woman’s Tale

Yes, hold your horses. I know, I know it was brilliant out today, almost summery,…

The Informality of Albania

Albania, a country still in transition- economic, political, moral – has managed to still hold…

Restart: Celebrating Spring in Elbasan

Ushering Spring in the city of flowers and festivities. Starting today, the day begins to…

Vapid Spectacle Over Kosova’s Independence

They say it is wise for all men, even the loftiest of minds, to maintain…

Lost in Tirana, surrounded by mountains

  Last Saturday I spent most of my day in Tirana, mostly walking around taking…

Tirana, the City of Youth

I spent most of my day in Tirana yesterday.  I am always exhilarated by Tirana’s…