April 12, 2021 8:15 pm
Now Reading
Bukuroshet Norvegjeze vizitojnë Shqipërinë dhe na lenë pa fjalë! (Video)

Bukuroshet Norvegjeze vizitojnë Shqipërinë dhe na lenë pa fjalë! (Video)

Enjoy this lovely vlog of four Norvegian girls touring the Albanian riviera.  It’s definitely one of the best videos we’ve run into and showcases all the summertime splendor of the country’s coastline.  The Vlog is by vloger and IG blogger Andrea Sveinsdottir – follow her on IG & Youtube if you think she did a fabulous job.  We did.   Thank you girls!

PS.  Long shot here (or maybe not), but we’re guessing Andrea teared up about the sweet stray dog the girls encountered on the promenade.  Also, when they were about to board the bus, we heard the word “Arabi” and “Habibi”.  For clarification’s sake, and most importantly – the truth, Albanians have no connection whatsoever to Arabs or the word habibi 🙂  We are native Mediterraneans, much like Greeks and Italians, with similar customs, food and lifestyle. xo

_________________________________________________________________

Po e rihapim faqen me një super vlog bëre në Sarandë nga katër bukuroshe Norvegjeze.

Mundë të themi që është ndër videot më të bukura mbi turizmin shqiptar, e bërë në mënyrë organike, nga vizitore të vërtet dhe jo agjensi publicitare. Dhe pse nuk kuptojmë asnjë fjalë, duket qartë nga mimikat e gëzuara dhe vendet e bukura që vajzat po kënaqen.  Ketu vlen ajo shprehja: “një foto vlen sa për njëmijë fjalë.”

Gëzuar verën dhe ju urojmë pushime sa më të bukura, kudo qofshin!

 

Scroll To Top